Így lettem oktató a Minner Akadémián

Most voltam rádióinterjún és ott elhangzott az hogy nem terveztem sosem hogy fotózással fogok foglalkozni. Nem volt egy ilyen nagy gyerekkori álmom vagy ilyesmi, csak így alakult.
Ahogyan azt sem gondoltam hogy valaha online oktatást fogok készíteni. Ma pedig már mindkettőről elmondhatom hogy megtörtént.

Minner Akadémia: Fotós képzés

Bíró Zsolt barátom ajánlotta évekkel ezelőtt hogy olvasgassam a Minnert. Ez egy gazdasági magazin. Néha rá is néztem és figyelemmel követtem, de mivel akkor még elég sok tőzsdés tartalom volt rajta, sok mindent nem is nagyon értettem a dologból. Minek olvassam én ezt? Persze emellett voltak olyan könnyed témájú cikkek is amik érdekeltek, szóval maradtam.

Magam sem tudom hogy hogyan de bekerültem az extra facebook csoportba is később, ahol elég aktív voltam.

A blogom kapcsán amit ott osztok ahol tudok, és ahol van rá lehetőség és érdeklődés, volt pár ember akik felvetették hogy miért nem készítek fotós oktatást a Minner-re, ha már úgyis hasonló témákról írok a blogon.

El is gondolkoztam rajta hogy igen, végülis, miért nem?

Ingyenes stock fotó oldalak

Hogy jönnek ide az ingyenes stock fotós oldalak? Jó kérdés. Az egyik ilyenre pakoltam fel fotókat, amik különböző helyeken jelentek meg. Az egyik ilyen a fent említett gazdasági magazin volt, így ennek örömére kaptam is egy cikk lehetőséget amiről a blogon is beszámoltam, ennek kapcsán pedig valahogy kikerekedett az egészből hogy mi lenne ha lenne egy kurzus.

S, lett.

Fotós képzés a minner akadémia oldalán
Látod? Ilyen a képzés nyitólapja. Én megmondtam.

Mobilfotózás vállalkozóknak

Elsősorban azoknak ajánlom a képzést akik még kezdők, és akik nem profi fotósok szeretnének lenni. Hiszen annyira részletesen nem mentem bele a fotózásba amennyire részletesen egy profi fotósnak ehhez érteni kell.

De egy vállalkozó, cégvezető nem is akar profi fotós lenni. Ha a fotóssá válás lenne a cél akkor egy legalább ennyi percből álló Photoshop rész is lenne benne.

Van még tovább is

Van egy hosszabb, átfogóbb és jobban megírt leírás a kurzus profil oldalán. Tényleg, ha érdekel a dolog akkor ide kattintva tudod felkeresni az oldalt.

Ha pedig esetleg már megvásároltad és meg is nézted az oktatást akkor várom a visszajelzésed. Ugyanúgy ha kérdésed van, vagy észrevételed, azt is várom.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers