Fotós trendek: népszerű fotós témák 2020-ban

A Shutterstock megjósolta korábban a színeket amik uralni fogják a 2020-as éveket, de itt nem is álltak meg, hiszen most megjósolták mik lesznek a fotós, és más vizuális trendek erre az évre. Összegyűjtöttem őket itt a blogon hogy tudjatok inspirálódni.

2020: Fotós trendek

The Roaring 2020s

The Roaring 2020s

Elvileg visszatérnek az 1920-as évek. Az Art Deco stílus, a geometriai formák, és a színes díszítések is népszerűek lesznek. Az eredeti oldalon van mindenféle gyűjtemény, itt viszont csak a fotós kollekciókat linkelem a cikk végén.

Occulture

Occulture

A Z generáció alkotásai is ide fognak tartozni. Nagy szerepet kap az asztrológia, a varázslatok, és a social media is. De ezek a fenti képen is megfigyelhetőek. Biztos ismerősek a minták és a stílus.

In Full Bloom

In Full Bloom

Tarka virágok, élő falak, csendéletek, levelek. Mindenféle természetes növényekkel teli témák is hasítani fognak idén.

Feltörekvő témák

A fenti témák szinte biztosan népszerűek lesznek, de ezek mellett vannak olyan kulcsszavak, témák, amik a feltörekvő kategóriát kapták meg, így ezek folyamatosan növekednek.

Fotó: Unsplash / Hanf garten

Cannabiz

Ilyen téma a Cannabiz is, ami termékfotóktól kezdve, vektormintákig, mockupokig, elég népszerű. Itt találod a fotós galériát.

Fotó: Unsplash / Jeremy Bishop

Minimalist Black

Minimalista fekete hátterek, épületfotók, minták. Ebben az évben azt mondják a sötét fekete témák fognak nagyon működni. A galériában láttam nagyon jó inspirációkat, és még nekem is megjött a kedvem a dologhoz. Mindjárt le is ülök stock fotózni egyet.

Fotó: Szabó Viktor

Wild Life

Hegymászások, utazások, kirándulások, fotós túrák. Egyértelmű hogy ez a téma is eléggé népszerű lesz idén. A galériában tipik utazós témákat láthatunk.

Chinese Ink Painting

Chinese Ink Painting

Kínai minták. Erről nem is beszélnék sokat hiszen nem is nagyon értek hozzá, így beszéljenek a galériában található elemek helyettem.

Game on: kulcsszabak növekedése az elmúlt időszakban.

Game on

Jól látható hogy mennyire növekszik a sportolás közben készített képek száma, illetve a tag-ek száma. Szóval a sport, a biciklizés, futás, kosarazás és az összes többi szabadtéri játék is nagy szerepet kap idén. A galériában van minden.

Protest Art

Protest Art

Végezetül pedig a politikai, és emberjogi témák is jelen lesznek idén. A korábbi évek tapasztalatai szerint még nagyobb népszerűségnek örvendenek majd.

Kapcsolódó cikk: 2010-2020 – az évtized fotós trendjei »

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers