Beszéljünk a Fotós leszek klub-ról

A héten dupla Kék Óceán Podcast epizód érkezett. Az egyik pont a hiányos OKJ tanfolyamokról és fotós képzésekről szól, a másik pedig egy pozitív példával van megtöltve. Ez utóbbi a Fotós Leszek Klub, amit WTamás alapított.

Fotós leszek klub

Ez egy olyan Fotós klub, ahova te is csatlakozhatsz, és havi rendszerességgel kapsz oktatóanyagokat. Több hiteles fotós szakember is oktat ezen belül, és nem csak fotótechnikai tudást, hanem számos más hasznos dolgot is. Csak hogy pár példát kiemeljek:

  • Portéfotózás
  • Lightroom
  • Photoshop
  • Bőrretusálás
  • Videózás
  • Marketing
  • Vállalkozás fejlesztés

A Fotós leszek klubbhoz csak negyedévente egyszer tudsz csatlakozni, ilyenkor egy hétig van rá mód. Jelenleg Június 15-ig van erre lehetőséged EZEN A LINKEN keresztül.

Ha fotós oktatás, akkor az egyik kiemelkedő tanfolyam amit ajánlani tudok az a Fotós Leszek Klub! Szinte már nem is tanfolyam, hanem mentorprogram..
Számos extrát is jár a klubtagsággal.

Ezen felül számos extra dolog is vár, például VIP facebook csoport, vagy a telefonos konzultáció lehetősége, amiről a podcast-ben is tettem említést! Apropó, podcast, ha épp nincs kedved tovább olvasni, itt találod az ezzel kapcsolatos epizódot:

Az adás rövid menete: Fotóztam egy BlackMagic kamerával, ami tudom hogy filmes gép, de elmesélem milyen vele fényképezni. Forgattunk a Magyar Turisztikai Ügynökségnek is, és egy Raul videoklipről is meséltem kicsit. Illetve, szó volt még arról hogy hol van a YouPic interjúm amit beharangoztam, plusz hogy melyik csapatból rúgtak ki a Behance oldalán..

Az előzőleg említett OKJ-ről szóló epizódot pedig itt:

Akkor ne is menjek fotós OKJ tanfolyamra?

De. Muszáj.
Fotósként egyéni vállalkozó elvileg csak OKJ végzettséggel lehetsz, így érdemes elmenni egyre, de a tudást nem ott fogod megszerezni. Meg lehet tanulni sok dolgot a Youtube-ról, de ellenőrzött forrásokból egy tanfolyamon keresztül sokkal könnyebb és gyorsabb is.

Kapcsolódó cikk: Mire jó egy fotós OKJ tanfolyam? »
Miért érdemes elvégezni? Mik az előnyei, és mik a hátrányai?

Mit gondolsz a képzésről?

Írd meg kommentben a véleményed.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers