Future Breath II. – megjelent a legújabb épületfotó sorozatom

Ha valaki követi a munkásságom, bizonyára emlékszik még a Future breah sorozatomra. Nagy újságok is beszámoltak róla, írtak cikket, illetve egyben ez volt az fotós képzésem végén a vizsgamunkám is.

Manipulált épületfotó sorozat

A folytatás nem váratott magára sokat, és szerintem nem is ez lesz a befejező része, mivel van még elég sok ötletem. Elárulhatom hogy már be is van időzítve a következő épületfotó sorozat, ami szintén készen van, de muszáj még várnom vele, hiszen még csak most jött ki a Future Breah II.

A sorozatot ide kattintva tudod megnézni! »

manipulált épületfotó sorozat future breah II. - szabó viktor fotós
Fotó: Szabó Viktor

Future breath

Az előző sorozathoz hasonlóan itt is manipulált fotókat láthatunk. Minden eleme saját, vagy saját magam által készített, illetve az épületeket is én fotóztam hozzájuk.

Ezekből pedig igyekeztem különleges hangulatú épületfotókat készíteni. A munka most is Lightroomban és Photoshopban zajlott ahogy mindig. Szerencsére még elég sok ötletem van, így lesz ennek folytatása.

Épületfotó sorozat mellett drónnal is szoktam légifotókat készíteni. Ez a fotó a kiemelt Normal is Boring sorozatom tagja.
Fotó: Szabó Viktor – Normal is boring series

Eddig kiemelt projektek

Készítettem egy listát az eddig kiemelt Behance projektjeimről. Ennek a sorozatnak az első része nem lett sajnos még kiemelve, de van rá esély hogy egyszer talán sor kerül rá. Mindenesetre már több ezren látták.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers