Hitelesített fotós lettem a Viewbug oldalán!

Hihetetlen. Több szempontból is hogy a Viewbug oldalán hitelesített felhasználó lettem. Mindjárt ki is fejtem miért tartom ezt az egészet hihetetlennek.

Mit jelent a hitelesített felhasználó?

Mindegyik oldalon vannak hitelesített felhasználók. Instagramon, facebookon, twitteren, és még a Youpic oldalán is. Ezek többnyire azért jönnek létre hogy megmutassák melyik az igazi felhasználó.

Tegyük fel egy Eminem esetében sok száz, sok ezer rajongó regisztrálhat Eminemként a facebookra, de a „kék pipa” csak az igazi profilnél lesz jelen.

Facebookon a zenei profilom birtokolja ezt a kék jelet.

viewbug
Facebookon kék a hitelesített profiloknál a pipa.

A Viewbug és a hitelesítés

A Viewbug oldalon fekete kis pipa található a hitelesített felhasználók profilján. Elvileg több emberhez eljutnak, nagyobb elérést kapnak, és a keresőben is jobb helyen szerepelnek. A profiljuk is más mint az átlagos felhasználóknak.

Miért nem értem a kiemelést? Összesen 10 fotóm van feltöltve, és hébe-hóba nevezgetek a versenyekre. Legutóbb a teszt miatt toltam egy kicsit. Szerintem nincs az oldalban sok-sok órám, ellenben egy Behance-el.

Követőm se sok van, és kitüntetésem sem. Itt lent láthatod jelenleg hogy néz ki a hitelesített profilom. (mobilon amúgy nem jelenik meg a pipa)

A kis fekete pipa jelzi hogy hitelesített felhasználó vagyok.
  • Premium felhasználó sem vagyok
  • Egyes szintű user vagyok

Az is lehet hogy minden második felhasználó kap ilyen hitelesítést és nem is olyan nagy elismerés, ennek még majd utánajárok, hiszen a felhasználókat a teszt alatt nem nagyon nézegettem, sem azt hogy van-e pipa a nevük mellett, vagy sem.

Mindenesetre, nagyon örülök a dolognak.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers