Hogyan támogasd kedvenc zenészeid, művészeid a válságban?

A jelenlegi helyzetben a turizmusban dolgozók és a szórakoztató iparban dolgozók is elég nagy veszélybe kerültek. Ebben a cikkben arról írtam hogy a zenészeket és a művészeket akiket szeretsz, hogyan tudod támogatni ezekben az időkben.

Fő bevételi forrás

A zenészek fő bevételi forrása ugye a koncert. Van olyan aki a turnékra előre költ, és később jön vissza a belefektetett pénz. Vannak olyanok is akik az egész nyári bevételükből élnek. Hogyan tudod most őket támogatni teljesen ingyen?

  • Kapcsold ki az AdBlockot! Tudom, engem is idegesítenek a reklámok. De most ebben az időszakban nézd végig a reklámokat a kedvenced klipje előtt. Jelenleg az online játszások és ezek a reklámbevételek a legnagyobb jövedelemforrásuk.
  • Pörgesd a dalokat Youtube-on, Spotify-on és a többi platformon is.
  • Ha árulnak pólókat, bögréket, akkor ezekből is rendelhetsz, ezzel is támogatva őket, illetve ha van Patreon-juk ott is tudod támogatni őket. Igaz, ez már fizetős pont, de az előző kettő teljesen ingyen van neked.
Fotó: Unsplash / Robert Metz

Nem csak anyagilag tudsz támogatni

Kommentelj sokat a kedvenced képei, bejegyzései alá. Elég sokat ér most a figyelem, ha bejelentkeznek live-ba nézd, és legyél aktív részese a közösségének.

Ez később hozhat neki pénzt is, de jelen helyzetben is nagyon sokat jelent. Ha fotósokat, videósokat követsz náluk is ugyanez a helyzet. Jelezd hogy ott vagy, dicsérd meg a munkáját, ezzel is támogatva őt lelkileg a nehéz időkben.

A kamera előtt Herceg, a kamera mögött pedig Hőna Dávid
Fotó: Szabó Viktor

A mi művészeink

Összegyűjtöttem azokat a művészeket akikkel mi is együtt dolgozunk, ezzel is támogatva őket. Tavaly óta egyre több produkcióban én is tevékenykedem Hőna Dávid mellett a HD Pictures Studio-ban. Így itt linkeltem az eddig elkészült produkciókat. Nem csak a közöseket, hanem a Dávid által egyénileg készült klipeket is.

Nézegessétek meg őket, és ne feledjétek, ne kattintsatok el a reklámokról.

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers