Hőna Dávid: Szerelemből filmes biznisz

A Kék Óceán podcast első vendége Hőna Dávid volt. Beszélgettünk az eddigi életútjáról, vízilabdáról, rap karrierről, és arról hogy hogyan találta meg végül a hivatását. Körüljártuk mi a jó egy esküvői film elkészítésében, hol tart a hazai video klip ipar, mit és hol tanuljon meg egy kezdő videós, és hogy milyen érzés hazai hírességekkel forgatni. A második évad több szempontból is különleges mivel már profi körülmények között vettük fel az adást, a Cultus Digitalban, innen is köszönjük Zsoltinak!

Hőna Dávid a Kék Óceán podcast első vendége

Hol tudod meghallgatni a teljes adást? Ha ide kattintasz eléred az összes platformot ahonnan hallgatni tudod a podcastot.

Ha tetszett az adás, akkor iratkozz fel a Youtube csatornámra, vagy kövess be az adott platformon ahol épp hallgattál. Köszönöm!

Mi az a Kék Óceán podcast?

2020 elején indult a Kék Óceán podcast sorozat ami fotós, videós, drónos és social media témákat érint. A podcast első évadában több mint 50 epizód készült. A második évad pedig 2021-ben indult, melyben néha napján vendégek is jelen lesznek az eddig is megszokott adások mellett.

Hőna Dávid a Kék Óceán podcast első vendége
Hőna Dávid munkában

Dáviddal egyébként rendszeresen dolgozunk együtt, így elég sok werket láthattok róla a Youtube csatornán is, illetve most még annyira nincs sok, de folyamatosan érkeznek. Remélem tetszett a podcast adás is, ha van véleményed írd meg itt vagy a videó alatt kommentben.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers