Instagram marketing tippek és trükkök: új módszer a követőszerzésre

Nagy gondot jelent 2019-ben az instagram követőtáborunk növelése. Folyamatosan csökkennek a posztok elérései, fogynak a követők, és egyre rosszabb a felhasználói élmény.

A legrosszabb posztokra is ajánlgatja az instagram hogy nyomd meg a boost gombot, de mindenki tudja hogy az a gomb nem old meg semmit.

Instagram: algoritmus frissítés

Frissült az algoritmus, és megtanulta kiszűrni a bekövet kikövet módszert is. Rengeteg influencer, hazai celeb, és feltörekvő instagrammer és cég használta ezt a módszert. Van róla egy cikkem, ahol részletesen kifejtem miről is szólt ez a módszer és hogyan is működött, ha még nem tudod, olvasd el.

A követővásárlás pedig ezer éve halott dolog, szóval mi a teendő akkor, ha olcsón szeretnénk sok emberhez eljutni?

Sztori nézegetés mesterfokon!

Az új technika egy bot ami megnézi mások sztoriját. Igen, jól olvasod, megnézi mások sztoriját. Nem lájkol, nem kommentel, nem követ be, majd ki, csak sztorikat nézeget.

Az egyik népszerű szolgáltatást itt találod, és két napig ingyen ki is tudod próbálni regisztráció után. Azt írják nekünk hogy körülbelül 30-80 ezer sztorit tudnak megnézni / nap.

Instagram marketing tippek és trükkök: sztori nézegetés

Mégis ennek mi értelme?

Jogos a kérdés. Mit fogok ebből profitálni. Gondolom érdemes olyan felhasználók sztorijait meglesni, akiket nem követnek több 10 ezren. Így valószínű a kis felhasználók lesznek a célpontok. Sokan ugye nézegetik hogy ki nézte meg a sztorijuk (főleg az elején), és megnézik a profilod is ha ugye láttamoztad őket.

Tehát máris a profilodon van, onnantól pedig már csak egy lépés a követés, ha tetszik neki a profilod.

Összegzés

Most még van ilyen kiskapuja az algoritmusnak, de szerintem hamarosan ez is záródik, és végleg meghal az instagram. Szóval érdemes kihasználni, ha működik. Én még nem próbáltam.
Ha van ezzel kapcsolatban észrevételed, vagy ismersz hasonló kiskapukat, akkor írd meg kommentben, vagy instán.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers