Instastory készítés mobilon

Mivel készítem instagramra a sztorikat? Melyik a legjobb app? Két applikációt használok jelenleg a sztorik összeállítására és szerkesztésére, amikor épp nem a photoshopban készítem ezeket. Ezeket mutatom most meg neked.

Minek külön app instastory-hoz?

Nem feltétlen kell mindig külön appokat használni egy jó sztorihoz. Elég néha az insta saját felülete. Három tippet egy videóban be is mutattam, ezek még most is működnek, és én is gyakran használom őket.

unfold instastory szerkesztő app
Az Unfold applikáció felépítése.

Unfold

Előre legyártott témák közül lehet válogatni, és ezekben elhelyezni szöveget, képet és videót. Az app ingyenes, viszont a plusz extra tartalmak 700 forintért szerezhetőek be, de van előfiezetéses modell is ami az unfold+ névre hallgat.

Unfold+ és egyenként megvásárolható témák.

Elég részletesen lehet testre szabni a sztorikat, és az app használata is egyszerű, gyorsan tanulható. Van előnézeti funkció, egyesével is kimenthetjük az adott sztorikat, vagy egyben az egész projektet.

Elérhető androidra és iOS-re is az app.

Over kép és sajtóanyag szerkesztő app telefonra
Az Over applikáció kezdőképei. Rengeteg előre elkészített templet-el.

Over

Nem csak insta story szerkesztésre lett kitalálva a program. Tudunk facebook posztokat, instagram posztokat, de akár youtube indexképeket is készíteni benne. Az app ingyenes, és különböző templete-ket is elérünk ingyen.

Nincs vízjelezés, és egyenesen akár sztoriba is küldhetjük az elkészült művet. Használata egy fokkal bonyolultabb mint az Unfoldé, de hamar bele lehet tanulni.

Over telefonos applikéció
Az Over kezelőfelülete így néz ki. Itt lehet a sztorikat szerkeszteni.

Az extrákért itt is fizetni kell, pl. különböző formákért, vagy egyedi betűtípusokért. De elég nagy és változatos az ingyenes adatbázis is.
Andoridra, és iOS-re is elérhető az app.

Canva - online képszerkesztő app
A Canva oldal kezdőlapja.

Canva

Nem kifejezetten mobil app, de hasonló az Over-hez, így gondoltam egyúttal bemutatom ezt is. Szinte az Over változata egy az egyben PC-re. Így ha előre terveznéd az instastory-kat és nem szeretnél vele Photoshopban küszködni, akkor érdemes meglátogatni ezt az oldalt.

Mobil és PC képszerkesztő appok

Ha fotóid mobilon vagy pc-n szoktad kidolgozni segíthetek. Összegyűjtöttem mindkét platformra a legjobb ingyenes és fizetős appokat.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers