Télen is forgatunk klipeket: iSAT feat JBoy – Vágyom rád

Nem kell aggódni, télen is dolgozunk, és télen is forgatunk videoklipeket. Most készült el az iSAT és JBoy közös klipje Vágyom rád címmel. A klippremier ma volt, így beszámolok róla én is.

iSAT feat JBoy – Vágyom rád

Elsőként nézzük meg a klipet, utána pedig leírom milyen is volt a forgatás.

Forgatási körülmények

JBoy-al már többször dolgoztam együtt korábban, és a Hekiiivel közös formációjukkal is szoktam rendszeresen együtt dolgozni, így nagyon gördülékenyen ment a munka.

Minden ellenünk

Minden más körülmény viszont ellenünk dolgozott. A kilátó környékén hirtelen megnőtt a forgalom és mindenki fel szeretett volna menni, pedig hétvége volt. A másik helyszínen ahol forgattunk, ott pedig rengeteg sportolni vágyó ember lakott.

Annak ellenére volt ekkora érdeklődés a szabadtéri programok iránt hogy a tél első napja volt a forgatás. 1-3 fok körül mozgott a levegő, és mi végig kint voltunk.

Ennek ellenére úgy gondolom hogy a végeredmény magáért beszél. Télen is lehet elég szép klipeket forgatni, és drónozni is lehet. Van is cikkem a téli drónozásról.

A videó indexképe. Ezt most nem én készítettem.

Forgassunk együtt!

Ha szeretnél te is velünk dolgozni, keress bizalommal. Egyébként 2019 utolsó félévében 10 klipet forgattunk közösen Dáviddal. (HD Pictures Studio) Vagyis volt ahol csak vágtam, vagy csak drónoztam.

A portfóliómban megtalálod a 2019-es videofolio galériát, ahol az összes klipet meg tudod nézni, és azt is hogy mit dolgoztam rajtuk.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers