Jogtiszta zene letöltés Youtube, Facebook és Instagram videókhoz

Kéne egy zene az Insta sztory alá? Vagy egy Youtube videóba keresel zenét? Jogtiszta zene kellene? Van rá megoldás ingyenesen is. A letöltés is maximum két percet vesz igénybe az általam összegyűjtött oldalakon.

Jogtiszta zene letöltés, egyenesen a Youtube-tól!

A legjobb megoldás kétségkívül ez! A Youtube rendelkezik egy hangkönyvtárral, ahol ingyenesen letölthető jogtiszta zenéket és hangeffekteket találsz. A legtöbbet bárhogyan felhasználhatod, de akad olyan is ahol a videó leírásában meg kell adnod az előadót és a címet.

Ezt legtöbbször illemből is megadjuk, szóval nem jár sok kompromisszummal ennek használata.

Youtube audio libary

Emellett rendelkezik a Youtube egy csatornával ami Audio Libary néven található meg. Itt egy feltétel van, hogy a videó leírásában szerepelnie kell az előadónak, a dal címének, és a letöltési linknek. Legtöbbször én is ilyen zenéket használok a saját csatornámon.

Ennek van egy Premium változata is.

jogtiszta zene letöltés - csak olyan forrásból töltsünk le zenéket amiket ismerünk és hitelesek
A videó egyik legfontosabb része a zene.

Miért jó ez?

Valószínű nem fog megváltozni a rendszer. Vagy ha igen akkor kedvező lesz. Mostanában sok változás van a platformon ami kedvezőtlen mindenkire nézve. De önkényesen szerintem nem lesz változás. Gondolok itt arra hogy hirtelen nem fogja a Youtube monetizálni az összes ide felkerült dalt.

Erről bővebben az ingyenes stock tartalmak veszélyei cikkben olvashatsz »

Nincs kedved olvasni? Nézd meg videóban:

No copyright csatornák

Az egyik legnépszerűbb csatorna a No copyright sounds. Több mint 25 millió feliratkozóval büszkélkedhet. Ez a csatorna is már annyira stabil hogy csak néha történnek apróbb változtatások. Komoly munkára ezt sem ajánlom, de vlogvideókba tökéletes megoldás.

A Vlog no copyright csatorna is elég népszerű, több mint egy millió feliratkozója van. Innen is használtam már fel zenét. Ha keresgélünk még számtalan hasonló csatornát találunk. Ezeknek vannak előnyei, pl. az ingyenesség, de ha nem megbízható a csatorna akkor több a hátránya.

Ezekről a fentebb linkelt ingyenes stock tartalmakról szóló cikkben olvashatsz többet.

jogtiszta zene letöltés youtube videókhoz
Oda kell figyelni milyen forrásból szerzünk ingyenes stock zenéket.

Fizetni a legjobb megoldás

A legeslegjobb megoldás egyértelműen az ha fizetünk a zenéért, azaz licenszeljük. Összegyűjtöttem 7 olyan weboldalt ahol ezt megteheted, illetve ezek jellemzőit is hogy melyik éri meg legjobban. Így ha komoly munkát készítesz érdemes megvásárolni a zenét hozzá hogy ne legyen belőle gubanc.

Slágerek

Ha véletlen slágereket szeretnél felhasználni, olyan dalokat amik ismertek akkor ajánlom az egyik korábbi cikkem ahol leírtam hogy tudod ellenőrizni hogy felhasználható-e egy adott ismert dal. Elolvasom a cikket »

Te milyen zenéket szoktál felhasználni? Írd meg kommentben!

Az összes fotót amit felhasználtam a
cikkben megtalálod a
Pexels kollekciómban.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers