Két különleges képszerkesztő app mobilra

Korábban már volt szó az öt legjobb képszerkesztő app-ról amit a mobilodra telepíthetsz. Most két különleges appot mutatok, amivel még egyedibbé szerkesztheted a fotóidat. Korábban már bemutattam több képszerkesztő appot is mobilra.

Lens Distortions képszerkesztő applikáció mobilra
LD mobil fotószerkesztő app

LD hosszabb nevén Lens Distortions

Igazán egyedivé tudjuk fotóinkat varázsolni ezzel az applikációval. Elérhető a Google play-en, és az Apple storeban is, így lehetsz androidos, vagy iOS-es, tudod majd használni.

Fényeffekteket és különböző overlay-eket tudunk a fotókra pakolni. Esőt, havat, napsütést, füstöt, és egyéb csillanásokat. Ezeket testreszabhatjuk elég részletesen. Az app ingyenes, és nem vízjelezi a képeket, viszont nem mindegyik effektet tudjuk használni.

Előfizetve évente 8999 forint, havi fizetéssel pedig havonta egy ezres.

képszerkesztő app Nebi film
Nebi film mobil fotószerkesztő app.

Nebi film

Szintén elérhető mindkét operációs rendszeren.

Különleges analóg és régies effekteket helyezhetünk a képre. Hasonló a korábban bemutatott Huji apphoz, csak itt utólag tesszük rá az effektet és nem a kép készítésekor. Itt is vannak fizetős layerek, ezek kb. 1 dollárért vásárolhatóak meg, de találtam 2 dollárosokat is.

Nebi film megvásárolható effektek
Elég olcsó egy effekt.

Képszerkesztő appok

Amikor képszerkesztő appokról olvasok cikkeket, nagyrészt az alapokkal foglalkoznak, viszont rengeteg olyan app létezik ezeken kívül amikben ilyen extrák vannak mint ebben a kettőben. Remélem hasznosnak találtad ezt a két képszerkesztő appot.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers