Koncertfotózás: Children of Distance, Hekiii x JBoy – Akvárium Budapest

2019 karácsonya előtt egy különleges projektnek vágtunk neki. Hekiii x JBoy és Children of Distance fellépés volt Budapesten az Akváriumban amit megörökítettünk. Ez volt az első olyan koncertfotózás amit élesben toltam, a színpadról, szóval elég izgalmas projekt volt számomra is.

Mászkálhattunk a színpadon, illetve a nézőtér és a színpad közötti apró folyosón is.

Koncertfotózás és koncert videó

A fotókért én voltam felelős, de készültek videófelvételek is az este folyamán szintén a színpadról amiket a HD Pictures Studio alapítója Hőna Dávid készített. (Ott volt amúgy a Children of Distance hivatalos fotósa is.)

A videók nem tudom mikor és milyen formában lesznek publikusak, de a fotókat már megnézhetitek a portfóliómban, illetve számos másik fotós oldalon is ahol jelen vagyok. Utóbbiakon egyessével érkeznek.

A Children of Distance zenekar tagjai
Fotó: Szabó Viktor

Children of Distance

Nem most találkoztam először a srácokkal, viszont a zenekar tagjaival igen. Korábban a Horus x Marcus formációnak készült egy klip a HD Pictures Studio jóvoltából, ahol jelen voltam és én készítettem a werk fotókat.

JBoy
Fotó: Szabó Viktor

Hekiii x JBoy

Velük viszont elég gyakran dolgozunk közös projekteken. Ilyenek az indexképek amik a klipekhez készülnek, werkeztünk is már, stúdióztunk.

Még több fotó

Még több képet és projektet találsz a portfóliómban a fő weboldalamon.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers