Lime elektromos roller használata

A Lime elektromos roller használata elég egyszerű, mégis sok kérdést felvet az emberben. Mennyibe kerül, hogyan működik, mennyit mehetek vele, és úgy amúgy. Bennem is megvoltak ezek a kérdések de a teszt körök után már előrébb jutottam.

Regisztráció, fizetés

Regisztrálni egyszerűen tudunk, megadjuk adataink és a fizetés módját és már mehet is a móka. Kezdjük a roller lefoglalásával. Ezt 10 percre tudjuk lefoglalni, és érdemes is még ha csak két saroknyira megyünk is, hiszen itt meg is jelenik az első probléma: ha le van foglalva a roller azt nem látod. Már jártam többször úgy hogy odaértem és jelzett az app hogy helló ez foglalt.

A foglalás ingyenes.

Vannak helyek ahol nem hagyhatod ott a rollert, ezek a vörös zónák, illetve van sok olyan zóna ahol kialakítottak parkolókat.
Vannak helyek ahol nem hagyhatod ott a rollert, ezek a vörös zónák, illetve van sok olyan zóna ahol kialakítottak parkolókat.

Használata

Ha megvan beszkenneljük a QR kódot és pörög is az óra, innentől mehetünk is. Na de mennyi az annyi?

  • 250 ft / feloldás, az amolyan elindulás díj.
  • 50 ft / perc
  • Ha megállsz valahol van lehetőséged otthagyni a rollert, ilyenkor 50 ft az állásidő. Ez egyszer díj elvileg.

Többször jártam már úgy hogy sérült rollert kaptam és ez a feloldás után derült ki. Ilyen esetben visszajön a 250 ft, mivel látja a rendszer hogy nem mentem vele sehova.

Illetve, megállás után a befejezés gombbal megállítjuk az órát, és automatikusan levonja az app az összeget. Majd kapunk egy ilyen összesítést.

A lime roller utad összesítése. Ezt emailben is megkapod.
A lime roller utad összesítése. Ezt emailben is megkapod.

Adok neked kedvezményt!

Próbáld ki ingyen a rollert, ha ezen a linken regisztrálsz akkor kapsz 900 Ft kreditet? Töltsd le az appot erről a linkről: https://lime.bike/referral_signin/R4OEWWY
Vagy használd a lenti kuponkódot.
KUPONKÓD: R4OEWWY

Videó a rollerről

Első benyomásaimról videót is készítettem, emellett a videóban sokkal bővebben is beszélek az elektromos roller használatáról.

Még egy bónusz tipp: Amikor több kedvezményed van, mindig a legközelebbi lejáratút veszi igénybe a rendszer. Sajnos nem tudsz válogatni közöttük.

Remélem hasznos volt ez a cikk, amennyiben maradt kérdésed, írd meg kommentben a fentebb linkelt videó alá, ott kb. 24 órán belül válaszolok is neked.

Update

Teszteltem időközben a TIER rollert is.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers