Megújult a Behance mobil applikációja

Döcögősen kezdett megújulni 2019 év végén a Behance mobil applikációja. Magyarul sok funkció még nem esett át ráncfelvarráson, de valami elkezdődött.

Mondjuk számomra meglepő hogy egy ilyen óriáscég miért nem egyben adja ki az újdonságokat.

Megint a profilok

Legutóbb a webes felületen is főleg a profil megújítására mentek rá. Ez a mobil app eseten sem volt máshogy. Jelenleg így néz ki a saját profilunk.

Eléggé ismerős az elrendezés, nem?

Jól látható hogy elkezdte követni a facebook és az instagram design-ját az app. Persze vannak még az új design-nak hiányosságai.

Például eltűntek a kiemelt projektek a saját profilunkról, vagy lehet nálam van a bug, mert a sajátjaim nem látom, de másokét igen. Ezt kompenzálja hogy a statisztika viszont bekerült végre, illetve jobban látni a követőink számát is.

Amit még hiányolok hogy a vázlat projekteknél még mindig maradt a régi szerkesztő, és még mindig nem kezeli például a galériákat.

A szerkesztő maradt a régi.
Az infónál látjuk a statisztikáink és adataink.

Ami viszont kifejezetten tetszik hogy az új infónál helyet kaptak a statisztikáink, és szinte minden további infó szépen mutat az oldalon.

Bugok

Nem volt bug mentes az átállás, én még mindig nem látom pl. a zászlócskákat, és elég sokszor összeomlik az app. Remélem ezt minél hamarabb javítják.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers