5 magyar podcast vállalkozás témakörben

Bár alapvetően amit írok egy fotós blog, mégis sok más témával is szoktam foglalkozni. Ilyen a social media témaköre, vagy épp a marketing. Sok esetben a fotós témák is az alapján íródnak hogy éppen mi foglalkoztat, vagy milyen problémát oldottam meg. Tehát ebben a cikkben összegyűjtöttem azokat a magyar podcast sorozatokat, amik vállalkozás témakörben készítenek tartalmat. Vágjunk is bele a listába.

Minner podcast

A minner.hu több éve az egyik legjobb hazai üzleti magazin. Van hogy egyedül készít Mandó Milán podcastet, és van hogy társával Frey Kristóffal.

Többek között fotósokat érintő tartalmuk is van, amiben arról beszélnek miért adja ingyen az Adobe a termékeit. Mármint nem adja ingyen, de miért hagyja hogy mégis tudd ingyen használni? Meghallgatom őket.

Biznisz boyz podcast

Három vállalkozó srác kezdett bele hogy dokumentálja a vállalkozás fejlődését. Elég szépen haladnak az úton, érdemes az elejétől elkezdeni. Én nagyon lazán beértem őket. A felvétele minősége kiváló, és tényleg van érzékük a podcasteléshez. Meghallgatom őket.

TOP 5 magyar nyelvű vállalkozói podcast - vállalkozás és aki mögötte van

Vállalkozóból Vállalkozás Podcast

Egy vállalkozó és egy pszichológus beszélgetése. Minőségileg és felépítésben nagyon sokat lehet még javulniuk, témában viszont nagyon kedvelem ezt a podcastet. Olyan dolgok elhangzanak benne, amikről más helyeken nem beszélnek, vagy igen, de nagyon keveset. Meghallgatom őket.

(Sajnos nincsenek fent Spotify-on)

Első bizniszem podcast

Szintén három fiatal vállalkozó indulása hallható a podcastben. A srácok lelkesek, és törekednek a minőségre. Az első pár részen van még mit csiszolni bőven, de ha továbbra is így folytatják hamarosan a TOP vállalkozással foglalkozó podcastek közé kerülhetnek.
Meghallgatom őket.

Work with us

Két vállalkozó hölgy készíti a podcastet. Ha nem akarunk tömény szakmai dolgokról hallgatni hanem picit rózsaszínűbben akarjuk látni az életet mindenképp ajánlom őket.
Meghallgatom őket.

Valaki kimaradt?

Tudsz olyan podcastet ami méltó lenne a listára? Ha igen küldd el nyugodtan. Tudom van még pár olyan podcast ami elég népszerű, de nem került be ide. Ezek azért nem landoltak itt, mert vagy nem hallgattam még meg őket, vagy pedig nem szimpatikusak annyira hogy ide soroljam őket.

Dunakanyar FM rádió vendége voltam amit visszahallgathatsz podcast formában is.

Az első rádióinterjúm

Ha már podcast, az első rádióinterjúm visszahallgatható podcast formájában a youtube csatornámon, vagy ha ide kattintasz.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers