A kamera előtt: pola, Romantic, Vasvári Vivien

Hamarosan érkezik a legújabb Romantic dal feldolgozása. A Vágyom rád után most sorra kerül a Szeretem őt című klasszikus is. A dalban Pribelszki Norbert és Tóth Marci közös duo-ja, a pola formáció működik közre, ami elég jól hangzik így elsőre.

De mindez mit is keres most itt? Hiszen ez egy fotós blog.. ne viccelj már Viktor. Akik követnek instán, azok már láthatták hogy a werket én toltam a forgatáson, illetve a drón jelenetekért is én feleltem, így emiatt jelenhet ez meg itt a blogon is. Illetve közben három másik klip is bekerült a cikkbe. Szóval elég szép nagy anyag lett így az év első időszakára.

Pola Pablo videoklip forgatás
Pablo videoklip részlet
Fotó: Szabó Viktor

pola – Pablo

Előtte viszont ugorjunk vissza 2020 elejére. Az első klip amit leforgattam idén a pola formációnak a Pablo című dalához készült, és egészen a 13. helyig menetelt a magyar youtube felkapott listáján.

A klipben feltűnik a Dorko és a San Martino márkája is elég sok helyen, de épp hogy csak alig észrevehető! 🙂

Megtekintheted a klipet 2020-as portfóliómban is »

A Romantic és a Pola forgatás közben.
Fotó: Szabó Viktor

pola – Fénykép

Ezután elkészült még egy kisebb videoklip a pola egyik felének, majd leforgott még egy, a Fénykép. Annyira nehezemre esik kicsivel írni a pola formáció nevét, de majd megszokom. Igyekszem odafigyelni a blogon a helyesírásra. Többnyire megy is.

Részlet a pola Fénykép című videoklipjéből.

Na de vissza a kliphez, a forgatást a HD Pictures Studio tolta végig, a vágásért és a színezésért pedig én voltam felelős, de a srácokkal együtt raktuk össze a végeredményt. Itt tudod lent meghallgatni és megnézegetni. Kíváncsi vagyok meddig kapaszkodik a magyar felkapott listán. Szurkoljatok!

Romantic x Pola – Szeretem őt

Most pedig vissza a jövőbe. Az új Romantic klip 2019 végén forgott, és a HD Pictures Studio (Hőna Dávid) készítette. A premierre még nem tudom pontosan mikor lesz, de amint megtörténik, frissítem a cikket.

A klipben feltűnik Győzike mellett még Vasvári Vivien is, aki kapott benne egy remek imidzs szerepet. Fotókat a portfóliómban találsz.

Hőna Dávid és Győzike forgatás közben.
Fotó: Szabó Viktor

Még több werk fotó a portfóliómban a Szeretem őt forgatásáról »

Kapcsolódó cikkek

A munkáimról gyakran beszámolok itt a blogon is. Ezeket külön kategóriákban olvashatod.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers