Miért kell neked egy saját fotós?

Miért van szüksége a vállalkozásodnak, vagy cégednek egy saját fotósra és videósra? Összeszedtem pár pontot ami megmagyarázza miért jobb a saját fotós, mint egy nem saját. 🙂

Mit csinál egy fotós igazából?

Korábban már megjelent egy összefoglaló cikkem arról hogy mit is csinál egy fotós. De ha saját fotósod van, akkor ezeket a dolgokat látod is, illetve jó ha tisztában vagy ezekkel mielőtt saját fotóst szereznél.

Állandóság

Idővel annyira összeszoksz a fotóssal ha hosszútávon csak vele dolgozol, már félszavakból is megértitek egymást. Így sokkal gördülékenyebben megy majd a munka.

Míg ha folyamatosan másokkal dolgozol, akkor nem biztos hogy mindig meg lesz ez az összhang.

Fotós: Dose Media

Stílus

A fotósodnak van egyfajta stílusa. Mint egy zenésznek, vagy filmrendezőnek. Előbb utóbb a márkáddal összeér a fotós stílusa, és elválaszthatatlanok lesznek.

Brand ismerete

Ismerni fogja a termékeid, szolgáltatásaid, és a te stílusod is, így ez megint egy pont amitől sokkal gördülékenyebben mehet a munka.

Összegzés

Ha saját fotósod vagy videósod van, az jó. Sokkal gyorsabb és jobb lesz a végeredmény, mint akkor amikor kiadod a projektet egy ügynökségnek például.

Ha dolgoznál velem együtt ezután a cikk után, akkor keress a kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségek valamelyikén, vagy csak simán instán.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers