Break out drón fotósorozat: Újra a kiemelt projektek között!

Hatodik alkalommal is kaptam kiemelést a Behance kurátoraitól. Egy korábbi cikkben már beszámoltam a Break out fotósorozatomról, arról hogy mit látunk a képeken, és mit jelentenek azok.

Fotó: Szabó Viktor Break out series

Szabó Viktor: Break out

A projekt nézettségben minden eddigi rekordot megdöntött, olyan értelemben hogy még a kiemelés előtt elérte a 2 ezer megtekintést. Lehet hogy sokat segítettek ezen az előzőleg kiemelt projektek is, hiszen már ezer ember követi a Behance profilomat.

A teljes projektet ide kattintva tudod megnézni »

Az elmúlt napokban már azon gondolkoztam mint a Normal is NOT boring kapcsán is, hogy elég sok idő telt el már a publikálás óta, és lehet hogy nem is fog kiemelést kapni. De ahogyan az előző sorozatnál, most is megérkezett az elismerés.

break out sorozat szabó viktor
Drón fotó: Szabó Viktor / Break out sorozat

Sajtómegjelenések

A sorozat egyébként már megjelent korábban az Urbanplayeren, ami nagyon megtisztelő, illetve külföldön is írtak róla. Ezek még bőven a kiemelés előtt történtek, a megjelenés után.

Megnézem a sajtómegjelenéseket »

Jelen pillanatban (2019. november 22.) így néz ki a kiemelt projektek listája a photography galériában.

Külön fun fact, hogy a projektem mellett épp most emelték ki Borsi Flóra Selfie című munkáját is, így a kezdőlapon egymás mellett szerepel a két sorozat.

Korábbi sikeres projektek

A korábban készült kiemelt projektjeimet ide kattintva tudod megnézni, hiszen korábban már összegyűjtöttem a Normal is NOT boring sorozat kapcsán a cikkeket.

Break out fotósorozat kiemelve a Behance telefonos applikációjában.

Behance cikkek gyűjteménye

Ilyenkor mindegyik cikkben végigveszem a Behance-ről szóló cikkeket, hiszen sokat foglalkoztam a témával. Most nem is linkelném be ide az összes ilyen cikket hiszen ha a keresőbe beírjátok a Behance szót, akkor értelemszerűen kijön mindegyik cikk.

Írtam arról hogy mit tanácsolnak, hogyan lehet sikeres projektet létrehozni, illetve nemrég videót is készítettem arról hogy hogyan kell projektet létrehozni. A videót itt is hagyom lent.

Köszönöm hogy elolvastad a cikket!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers