Új fotósorozataim: Cloud lake, Exist, Dead lake, One year in the air

Megjelent a legújabb drón fotósorozatom ami a Cloud Lake címet kapta. Ennek a projektnek lesz egy másik része, ami ugyanazon a helyszínen készült, csak más koncepcióra épült és más kidolgozást is kapott, ez is hamarosan érkezik majd a Behance profilomra.

Cloud lake fotósorozat - Szabó Viktor
Cloud Lake – Fotó: Szabó Viktor

Cloud Lake

Nagyon egyszerű, friss, és üde sorozat lett. Mint fentebb említettem lesz ennek folytatása ami sokkal komolyabb lesz, de felvezetőnek szerintem tökéletes. Elég minimalista lett. Kicsit a Deep water sorozat jut róla eszembe, ami már kapott kiemelést a legnagyobb szakmai oldalon.

A teljes Cloud Lake projektet ide klikkelve tudod megnézni »

Exist - Szabó Viktor
Exist – Fotó: Szabó Viktor

Újabb épületfotó sorozat: Exist

Amiről nem számoltam be külön cikkben, hogy publikáltam egy új épületfotó sorozatot is. Ez az Exist címet kapta, és sokkal szürreálisabb, és abstractabb lett mint az eddigi épületfotós projektek.

Ezeket már nehezebb elképzelni a valóságban. De ennél még messzebbre is mentem, hiszen a következő ilyen projekt már egyenesen az űrben készült.

A teljes Exist projektet ide klikkelve tudod megnézni »

Dead lake series - Szabó Viktor
Fotó: Szabó Viktor

Dead lake

Korábban már volt szó a Vekeri tavon készült projektről, írtam is cikket arról hogy a HAON.hu is lehozta. Illetve részletesen is írtam a projektről, magyarul a blogon, és angolul a Behance projektben.

A teljes Dead lake sorozatot ide klikkelve tudod megnézni »

One year in the air project - Szabó Viktor
Drón fotó: Szabó Viktor

One year in the air

Az egy évet összefoglaló projektem sem volt még itt a blogon. 21 drónfotót, és két drónos videót tartalmaz a projekt. Válogatott munkáim 2019-ből, pontosabban a kedvenceim.

Megnézem a teljes projektet »

Neked melyik tetszett a legjobban?

Írd meg kommentben a véleményed.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers