Az első fotómegjelenésem egy Amerikai magazinban

2020 eleje elég erősen indult a fotós dolgaim szempontjából. Az összes fotós oldalon ahol aktív vagyok ért valami kiemelés, elismerés, vagy épp elérkeztünk egy nagy számhoz. Össze is gyűjtöttem egy cikkben ezeket.

Fotó: Szabó Viktor | Normal is boring series

Offline megjelenés

A legnagyobb dolog azonban még nem érkezett akkor meg, pedig már jó ideje ment a szervezése, körülbelül 2019 decemberétől. Az egyik fotóm helyett kapott ugyanis az amerikai Rotor Drone PRO magazinban.

Ez azért is különleges mert ez az első alkalom hogy offline is megjelenik egy fotóm így magazin formában, illetve ezzel együtt az első ilyen nagy külföldi megjelenésem is.

Normal is boring

Ez a magazin egész Amerikában és Kanadában is kapható. 2020 első számában található a Normal is Boring sorozatomból egy fotó, az egyik oldalon. Ráadásul egy egész oldalt betölt. Számomra egyébként hihetetlen hogy hamarabb kerül be fotóm egy egész Amerikában megjelenő magazinba mint az itthoni magazinokba. Valahogy fordítva gondolná ezt az ember. Legalábbis úgy lenne logikusabb.

A sorozatról korábban több cikket is írtam már, ugyanis kapott kiemelést az egyik legnagyobb szakmai oldalon a Behance-en és több hazai sajtóban is szerepelt már online.

A magazin útja

Az első csomag még januárban lett feladva, azóta sem érkezett meg. A második viszont kb. egy hét alatt sikeresen ideért. Mivel itthon nem kapható, és nem is rendelhető, így csak egyedül így tudtam hozzájutni egy példányhoz.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers