A szolgáltatóktól senki nem véd meg, ha átvernek, így jártál

Korábban egy régebbi blogomon megírtam a sztorit hogy hogy jártam a Deezer szolgáltatóval. Online zene streaming ugye amit nyújtanak. Előfizettem, majd a sok hibát amit tapasztaltam megírtam egy Google play értékelésben, mint mindenki.

Majd amikor már olyanokat csinált az app hogy nem engedett belépni, és borzalmas minőségre váltott a zene, megírtam ezeket is, de tanulva a korábbiakból ezt már facebook üzenetben.

A válasz az volt hogy elolvasták, majd letiltottak.
Ez kb 2 éve volt, azóta boldog Spoitfy előfizető vagyok.

Ha a szolgáltató átver, így jártál

Nem egyszer rendeltem már úgy pizzát hogy a mellé kapott üdítőt megitta a futár, vagy a desszertet megette. Hiába ment a telefonváltás a cégvezetővel, ő vállat vont, hogy ez van. Így jártál.

Amikor pedig közöltem hogy a következő rendelést csak akkor veszem át ha hozzák a megivott és megevett dolgaim, azt mondták akkor ne is rendeljek, mert nem kárpótolnak. Nem szeretném kiírni hogy melyik étterem volt az, de az biztos hogy többet nem megyek Dr Pizza nevű helyre Zuglóban.

Trello sztori

Most a napokban úgy jártam hogy a Trello-ban eltűnt az összes Power up-om. Ezek ilyen csatolható bővítmények. Ingyenes verzióban egy lehet, fizetősben pedig három. Nekem fizetős verzióm volt, így hárommal dolgoztam.

Kb. 2 hete már hogy lejárt a premium de akkor azt írták megmaradnak a power up-ok. Majd eltelt két hét és még az ingyenesek sem maradtak meg.
A munkafolyamatok amiket ott vezettem nullázódtak, a support meg azt mondta hogy így jártál. Ez van. Nem tudunk mit csinálni.

A panaszok.com nyitóoldala.

Panaszok.com

Ismered a panaszok.com oldalt? Az ilyen sztorikat lehet ott megírni, mint amiket itt felsoroltam. De van értelmük? Eddig egy cég sincs jelen aki válaszolni de már van több mint 2000 panasz.
Ennyi erővel ide a saját blogomra is kiírhatom. 🙂

De elég sokat költenek influencer marketingre, szóval kíváncsi vagyok összejön-e valami belőle, vagy eltűnik a süllyesztőben. Sajnos ez a poszt viszont nem fizetett hirdetés, csak kapcsolódik a témámhoz.

Van egy mobiltokokat gyártó cég akik a mai napig nem fizettek ki több hónapnyi fotózást. De mit tudok tenni? A tulaj nem ír vissza az e-mailekre, és ha fizetésre kerülne sor, mindig eltűnik az adott ember akivel beszélgettem. Át lettem verve, és nincs kihez forduljak.

  • Ehhez kapcsolódik egy cikk amiben összegyűjtöttem mit tudsz tenni ha nem akar kifizetni az ügyfél. Olvasd el »

Konklúzió

Ha nem lenne saját platformom, maximum csak facebookra tudnám az ilyeneket kiírni. Ha átver egy szolgáltató így jártál. Ez van. Konklúziónak ennyi jutott. Perelni mindegyik fenti példa esetén hülyeség, a cégnek és az átvert személynek is csak nyűg, pénz és idő pazarlás.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers