Techno buli a Festetics-kastély kertjében

Nyáron elég sok helyen forgattam, ezek a kész projektek folyamatosan érkeznek, publikálásra kerülnek. Igyekszem lépést tartani, de mivel mindegyikhez tervezek Behance projektet, így ez kicsit lassítja a tempót.
Mondjuk ennél pont nem lett végül projekt, de a portfóliómba bekerült a munka.

A Summer mood videómban igyekeztem mindegyik helyszínt bemutatni ezeknél részletesebben is.

Ilyen volt a Festetics-Kastély kertjében a hangulat. / Screenshot

Festetics-Kastély: 1000+ fő

Ezer ember léphetett be a Festetics-kastély kertjébe az Electric Garden rendezvény keretein belül egy buli alkalmával. Ez volt az első ilyen buli, és mint nem techno rajongó, elmondhatom hogy igazán jól sikerült. Voltak persze még olyan jelenségek amiket majd idővel kinő a rendezvény, de elsőre, nem volt rossz.

Forgatás

Mint eddig mindig az ilyen eseményeknél, több kamerával rögzítettem a rendezvényt. Volt természetesen segítségem is, hiszen két fix kamerával dolgoztam, egy kézi kamerával, és egy drónnal. Ezek összességéből készült el az aftermovie videó.

A kivilágított Festetics-Kastély. / Screenshot

Európa hajó

Az előző ilyen aftermovie projekt még külföldre is kijutott, a mixmag is lehozta, ami elég nagy meglepetés volt számomra is. Azt a videót az Európa hajón készítettük el, és szintén Jay Lumen zenélt benne. Az erről írt cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Az idei nyáron amit még kiemelnék a Szigetes forgatás. Arról is készült cikk amit ide kattintva elolvashatsz.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers