Tudástár

Üdvözöllek a Tudástárban!

A Tudástárban a legjobb posztokat találod. Az itt megjelenő cikkek folyamatosan frissítve, illetve kategóriánként rendezve vannak. A legnagyobb írások mellett a kisebb tippek trükkök is helyet kapnak a tárban. Válaszd ki itt a kategóriát, majd a kiemelt cikk(ek) után láthatod a teljes gyűjteményt. A cikkek nevére klikkelve tudod elolvasni az adott írást.

Nem találsz valamit? Használd a keresőt!

Ha nem találsz valamit, használd a keresőt. Akár egy kulcsszó beírásával is működik.

Fotózás

3 tipp

Több képet szeretnél átméretezni? Mutatok több módszert is amivel automatizálni tudod a folyamatot, illetve kiegészíteni pl. vízejellel.

Elolvasom
  • A legjobb fotós helyek gyűjteménye – Ha nincs ötleted hova menj fotózni, részletes térképek segítségével mutatok új ötletet.
  • Mit fotózzak rossz időben? – Esőben, hóban, szeles rossz időben is lehet fotózni. Tippek gyűjteménye.
  • Füstbombás fotózás – A-Z-ig. Minden kérdésre választ ad a cikk, mikor, mennyibe kerül, hogyan használd?
  • Mire figyelj télen? – Tanácsok hogy hogyan fotózz télen, mire kell figyelni, hogyan nem lesz kék vagy szürke a hó színe a fotódon, és hogyan tudsz vigyázni a gépedre.
  • Lensball – Tippek és trükkök saját példaképeimmel a lensball használatához.
  • Kék óra – Mikor van kék óra, hogyan kell ilyenkor fotózni?
  • Hogyan találok fotómodellt? – Több megoldást és tippet is adok hogy hogyan tudsz fotósként modelleket találni.

Drón

360 fokos interaktív gömbpanorámák

Drónnal készült 360 fokos légifelvételek. Ezek interaktív gömbpanorámák, lehet őket forgatni, belenagyítani, így nagyon egyedi élményt adnak.

Elolvasom

Fotós oldalak

Keress pénzt, adj el printeket

Add el fotóid és keress pénzt velük! Megmutatok 3 weboldalt ahol printként tudod árulni elkészült munkáid teljesen ingyen.

Elolvasom

Social Media

Kiemelt: 7 instagram tipp és trükk

7 instagram tipp és trükk ami 2019-ben is működik! Én ezeket használom az @szvinsta  fiókomnál is így bátran ajánlom őket.

Elolvasom

Tech, internet, PC

Személyes írások

Ez a baj a magyar youtube közösséggel

Tartalom nélküli tartalomgyártás, alázat hiánya, felirazkozókért való kuncsorgás. Talán ezek jellemezhetik legjobban a feltörekvő Youtube generációt.

Elolvasom
  • Alkotás helyett tartalomgyártás – Ajánló: Alkotás helyett ma sok youtuber és influencer csak tartalmat gyárt. Néha úgy érzem magam, mintha egy Black Mirror rész elején lennék.