VERO: Végre tényleg itt az insta utódja?

2015 óta létezik és működik a Vero – True Social oldal. Jelenleg minden eszközre elérhető már olyannyira hogy Béta tesztelhető a mac és windows kliense is. Korábban 2019-ben már én is írtam róla cikket, 2021-ben pedig visszatértem hozzá, és elkészítettem egy videós tesztet is.

Ez lesz az új instagram?

Ha nem jelenne meg a videó klikkelj ide.

Akkor ezt írtam az oldalról rövid véleményként:

„Az biztos hogy egy darabig még nem lesz kihívója a facebooknak. Direkt vettem elő most a témát, megnéztem mit fejlődött azóta az oldal hogy már nem cikkeznek róla.”

A facebookot nem is váltotta le, de:

A napokban Peter McKinnon beszélt arról egy friss videójában, hogy ő bizony átmegy instáról a Vero-ra. Mondhatnád hogy kit érdekel, de gondolom nem kell bemutatnom ki ő, ha mégis, röviden, jelenleg 5,7 millió feliratkozóval rendelkezik Youtube-on és fotós – videós tartalmakat készít. Rengeteg creatort inspirál alkotásra, így alakult hogy több mint 90 ezren követik már Vero-n is.

A képen még csak 88 ezren követik Peter McKinnon-t a Vero-n de mire kimegy a cikk lesz az 90 is, hiszen a videója még friss.

Nagy influencszel rendelkezik ebben a témakörben, így most más tartalomgyártók is elkezdtek az oldalról beszélni. (Lásd én: megint elővettem a fiókból az oldalt, ha jól számolom amúgy az első kipróbálás óta ez a harmadik ilyen alkalom.) Emiatt akár még lehet is valami előrelépés a Vero életében, hiszen most kialakult egy mini hype.

Miért kéne váltani?

Az elmúlt időszakban rengeteg olyan dolog történt az instán ami nem a fotósok előnyére szolgál. Sőt, nem csak a fotósoknak nem előnyös, hanem másoknak sem.

Ha nem jelenne meg a videó klikk ide.

Volt ennek előjele. Korábban már panaszkodtam az instára is és a facebookra is egy-egy videóban.

Lehet ez a jövő?

Jelen pillanatban erre lehetetlen dolog választ adni. Az viszont tény hogy 2015 óta él és lélegzik az oldal, ami már önmagában is nagy teljesítmény. Sok ilyen „én leszek az új XY” type közösségi oldalt láttunk már elbukni. Te mit gondolsz róla?

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers