A Magyar Turisztikai Ügynökségnek forgattunk

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Csodás Magyarország, más néven WOW Hungary együttműködésével létrejött egy több részes videósorozat, amiben volt szerencsém részt venni mint drón operatőr.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Csodás Magyarország együttműködésével jött létre egy 4 részes videós projekt amiben én drónoztam.
Drón fotó: Szabó Viktor

Lillafüred

Korábban egy cikkben már beszámoltam arról hogy az első része ennek a projektnek Lillafüreden készült. Itt DJ Metha zenélt, a Be Massive Horizon sorozat alapítója. A sorozat keretein belül szép hazai helyszínekre látogattunk el. A Lillafüredes videót itt találod, és a cikket is amit írtam róla.

Keszthely: Festetics-kastély

Már második alkalommal volt lehetőségem drónozni a kastély körül, hiszen korábban az Electric Garden sorozat egyik eseményén én is forgattam. Ezen az eseményen Peter Makto szettjét hallgathattuk meg élőben.

Balatonboglár: Gömbkilátó

Balatonbogláron pedig Jay Lumen játszott élőben a Gömbkilátóban. Ez volt ennek a négy részes sorozatnak a zárása. Mind a három videót Hőna Dáviddal (HD Pictures Studio) közösen készítettük. A drónos felvételeken kívül mindent ő készített, beleértve az utómunkát is. A felvétel ilyenkor egy nap, de az utómunka akár több napig is eltarthat.

Teljes Behance projekt is készült a sorozathoz, amit itt érsz el: megnézem a projektet »

Az egyik rész amúgy Pécsett forgott, azt a videót nem mi készítettük, így arról nem tudok itt beszámolni a blogon. Ha érdekel, a Csodás Magyarország youtube csatornáján elérhető az is.

Hazai turizmus

Több olyan projektem is van ami itthon készült és segítheti akér a hazai turizmust is. Elég sokan az utazás kulcsszóra rögtön külföldben gondolkoznak, pedig itthon is van rengeteg olyan látnivaló ami vetekszik a külföldi látványosságokkal. Szóval érdemes nyitott szemmel járni. Ha esetleg kollaborálnál velem ilyen téren, akkor keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

magyar turisztikai ügynökség
Drón fotó: Szabó Viktor

A kedvenc videóm amúgy az utolsó, a Gömbkilátós. Ott szinte minden összejött, a naplemente, a szélcsend, a jó idő, és szerintem ez lett a földön és a levegőben is együtt a leglátványosabb. Neked melyik a kedvenced? Írd meg kommentben!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers