Design frissítés a nemzetközi fotós oldalakon

Szerintem nyáron még nem is írtam új blogbejegyzést. Bár időm sem lett volna rá, hiszen rengeteg forgatás volt. Még a podcast-ra sem volt annyi, amennyit szerettem volna, de ennek ellenére ott beszámoltam sok aktuális dologról.

Design frissítés a YouPic fotós oldalon

Korábban így nézett ki a YouPic fotós oldal feed-je, ez azonban 2020 nyarán átalakult. Az egyik 2018-as videómban meg tudod nézni az egész oldal kinézetét.

Régi Youpic feed design.

Az új design pedig így néz ki:

Sokkal letisztultabb lett, bár sok helyen meghagyták a régi design elemeket és a régi elhelyezéseket. Nekem jobban tetszik mint a régi, picit komolyabban hat. Neked hogy tetszik? Írd meg kommentben.

500px design

500px redesign kezdete

Az 500px oldalán is elindult egy redesign. De jól látni hogy még szépen lassan halad, hiszen ha az About részre kattintunk akkor még visszaköszön a régi kinézet. A videóban viszont látható az új feed, és az új profilkinézet is.

Itt szintén pozitív irányba indult el a váltás szerintem. Kíváncsian várom a folytatást. Ha még több infót szeretnél a fotós oldalakról, akkor nézz szét a blogon, vagy hallgass bele a Kék Óceán podcast sorozatomba.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers