Ilyen a YouPic PRO előfizetés

Az történt hogy mostantól kezdve egy hónapon keresztül kollaborálok a YouPic fotós oldallal. A produktív márciusom első kézzel fogható eredménye ez, de erről majd lesz cikk és podcast is március végén. Szóval nézzük mit nyújt a legmagasabb előfizetés a PRO.

YouPic PRO

Nézzük mit nyújt egy premium előfizetés a YouPic-nél. Itt lent láthatod az összes extrát amit előfizetésért cserébe kapsz. Építhetsz weboldalt, kapsz saját domaint, de összekapcsolhatod a sajátoddal is. Jelszavazhatod a galériákat, láttad ki nézte a profilod és még sorolhatnám.

Mit nyújt a YouPic PRO?

Saját weboldal építés

Az én saját oldalam jelenleg a https://vmx.youpic.com domain néven éred el. Ha később olvasod a cikket akkor már nem lesz elérhető ez a weboldal. Egész pofás weboldalt lehet belőle kihozni, bár találtam olyan menüpontokat, amiket nem találtam. Akarom mondani, egyszerűen sehol nem találom hol kell átírni és hogyan.

Így néz ki jelenleg a YouPic weboldalam.

Mondjuk ha design-t váltok eltűnnek ezek, így szerintem nem bennem van a hiba. De ki tudja.

Megnéztem azt a funkciót is ami megmutatja kik nézték a profilom. Mondjuk még mindig nem tudom érdekel-e ez bárkit. Linkedinen is megnéztem, mert ebben a hónapban már ott is premium vagyok. Érdekesnek érdekes, de annyit nem tesz hozzám.

Ki látta a profilom az elmúlt 90 napban?

Admin felület

Egy komplex admin felületet kapunk ami sok sebből vérzik. Egyszerre továbbra is csak egy fotó tölthetünk fel, de nem írhatunk át azonnal semmit. Utólag sok esetben bugol a rendszer, ha beírom a tageket pl. és átkattintok a címhez, elfelejti az előtte bírtakat. Így minden adat után menteni kell. De nem mindig van ilyen hiba. Mondjuk ez majd úgyis kijavítják.

Kapunk egy új admin felületet.

Alapból a kiemeléseim is megnőttek, és a nézettségük is. Pillanatok alatt elértem az álom 1 milliós határt a fotóimmal. Szóval emiatt mindenképp megéri előfizetni.

Meséltem podcastban is

Hallgasd meg a Kék Óceán Podcast sorozatom YouPic-hez kapcsolódó epizódját

Konklúzió

Hogy megéri-e előfizetni a PRO-ra a weboldal miatt, nem hiszem. Kisebb csomagban is van fotó boost szóval amiatt egyáltalán nem kell a legnagyobb csomagot fizetni. Kivétel ha nagyon YouPic központú vagyok, akkor megéri neked a premium.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers