Zsanicza – Webshop építés az alapoktól

Az elmúlt időszakban nem csak a fotózással és videózással foglalkoztam. Számos új projektben vettem részt. Akik követik a Youtube csatornám azok már sok dologról értesülhettek, ugyanis oda heti 2-3 videó is felkerül. Kicsit emiatt el is lett hanyagolva a blog. De most egy elég komoly projektet mutatok be itt, és dokumentálok is egyúttal.

Zsanicza.hu webshop egyik egyedi mintás terméke

Mi az a Zsanicza?

Volt szerencsém együtt dolgozni az elmúlt időszakban egy újonnan indult hazai webshoppal. Illetve, amikor elkezdtük a közös munkát még nem volt webshop, ugyanis azt közösen építettük fel. Korábban már nekem is volt webshopom de egyszerű termékválasztékkal. Itt viszont egyedi termékek is helyet kapnak, így nem volt olyan egyszerű a procedúra mint gondolná az ember.

Nem beszélve a többi dologról.

  • Termékkínálat felépítése, és a logisztika kitalálása
  • SEO
  • E-mail rendszer beüzemelése
  • Fizetési módok
  • Szállítási módok
  • Raktárkészlet

Vizuális anyagok

Emellett persze én feladatom volt az induló vizuális anyagok elkészítése is. Kezdetnek 5 kisvideó készült, és számtalan fotó. Ezek között találhatóak klasszikus termékfotók is, illetve flatlay stílusú képek is. Az egyik videó amit kiemelnék az a baba ajándékcsomag átadása. Itt találod meg az összes videót, itt pedig a videókat és a kiemelt képeket is. Ha pedig kíváncsi vagy a webshopra, akkor ide kattintva eléred azt is.

Nincs még vége

Persze aki azt gondolná ennyi, két hét alatt összeraksz egy webshopot és megy magától, az nagyot téved. Még rengeteg munka van hátra, apró mozzanatok amik sokszor nem is annyira látványosak, de elég sokat hozzátesznek a végeredményhez.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers